Examentraining De Grundel en Twickel College Hengelo

  • voor examenleerlingen van Lyceum De Grundel en het Twickel College in Hengelo
  • locatie: Lyceum De Grundel
  • kleine groepen van gemiddeld 6 leerlingen
  • aanmelden uiterlijk vrijdag 15 april 2022

Het centraal examen komt steeds dichterbij en als alles goed gaat, sluit je het jaar positief af met mooie resultaten. Om je goed voor te bereiden op de eindexamens biedt Gradua Huiswerkbegeleiding de mogelijkheid om professionele examentrainingen te volgen. De examentrainingen vinden plaats op De Grundel.

Hoe ziet onze examentraining eruit?
Tijdens een examentraining van Gradua wordt de examenstof samengevat en herhaald en is er extra tijd en aandacht voor de onderdelen waar uw zoon/dochter extra aandacht aan wil besteden. Een examentraining duurt, afhankelijk van de gekozen training, twee aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma waarin alle examenonderwerpen worden behandeld. Gradua werkt daarbij met eXamengevat voor het havo/vwo; een papieren bundel met alle examenstof én toegang tot een online oefenplatform. Hoofd- en bijzaken worden onderscheiden. Je krijgt beter inzicht in de grote lijn van de stof en in de samenhang tussen de verschillende examenonderwerpen.
De examenbundels krijgt uw kind na afloop van de training mee naar huis om thuis mee verder te werken.

Je zult al gauw merken dat jouw kennis, inzicht en zelfvertrouwen zullen toenemen.
Gradua werkt met een team van jonge begeleiders die zorgvuldig worden geselecteerd en getraind. Daarnaast zijn de groepen klein, zodat alle leerlingen voldoende aandacht krijgen. Onze docenten zijn erg gemotiveerd om jou naar de beste resultaten te helpen!

Vakken
Havo: Aardrijkskunde, Bedrijfseconomie, Duits, Economie, Engels, Frans, Geschiedenis, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B
Vwo: Aardrijkskunde, Bedrijfseconomie, Duits, Economie, Engels, Frans, Geschiedenis, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B

Trainingsblokken
De examentraining vindt plaats op het Grundel en worden in twee blokken aangeboden. De training begint elke dag om 9.00 uur en eindigt om 15.30 uur.
Eén trainingsblok gaat over 1 vak en duurt twee dagen. Je kunt je voor 1 of 2 blokken inschrijven.
Blok 1 is op ma 25 en di 26 april 2022
Blok 2 is op do 28 en vr 29 april 2022

Voorbereiden
Je kunt je het beste voorbereiden op de training door de examenstof van tevoren door te nemen. Het is aan te raden om ook vast goed na te denken over de vragen die je tijdens de training wilt stellen. Wij adviseren je de vragen op te schrijven zodat je straks niet die ene vraag vergeet te stellen waar je mee zit. Zo leer je meer van je examentraining.

Kosten en aanmelden
De school geeft je 75% korting op de eerste tweedaagse training. Daardoor kost deze: € 50,00.
Een eventuele tweede training is mogelijk, maar is volledig voor eigen rekening. Deze kost € 200,00.
Dat is inclusief het leermateriaal dat je mag houden.

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk: vrijdag 15 april 2022

Tot slot
Heb je vragen over de examentrainingen? Ga dan naar onze website en stel je vraag via ‘Contact’.
Je kunt ook contact opnemen met Gradua via het telefoonnummer de vestigingscoördinator Eline Deunk: 06-43102128 of e-mail: e.deunk@gradua.nl

Bij de examentraining ontvang je studiemateriaal van eXamengevat