examentraining-bataafslyceum

/examentraining-bataafslyceum
examentraining-bataafslyceum 2018-04-11T09:27:42+00:00

De inschrijftermijn is verlengd. De uiterste inschrijfdatum is zondag 15 april 2018.
Direct naar de aanmeldpagina: deze link


Extra eindexamenbegeleiding gewoon bij jou op school!

Aan de eindexamenkandidaten van het Bataafs Lyceum.

Het centraal examen komt steeds dichterbij en als alles goed gaat, sluit je het jaar positief af met mooie resultaten. Om je goed voor te bereiden op de eindexamens biedt Gradua Huiswerkbegeleiding, in samenwerking met het Bataafs Lyceum, de mogelijkheid om examentrainingen te volgen. De examentrainingen vinden plaats op het Bataafs Lyceum.

Hoe ziet onze examentraining eruit?
Onze trainingen richten zich op het bieden van structuur, overzicht, het leren omgaan met examenvraagstukken en het vergroten van jouw zelfvertrouwen. In kleine groepen word je klaargestoomd voor het examen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van verschillende examenbundels en oefenmateriaal. Er wordt stevig geoefend en je ontvangt persoonlijke feedback. Het materiaal bestaat uit de meest actuele examenstof en de examens van voorgaande jaren.

Je zult al gauw merken dat jouw kennis, inzicht en zelfvertrouwen zullen toenemen. Gradua werkt met een team van jonge begeleiders die zorgvuldig worden geselecteerd en getraind. Zij zijn erg gemotiveerd om jou naar de beste resultaten te helpen!

Vakken
Vmbo: Biologie, Engels, Wiskunde. Economie
Havo: Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Engels, Geschiedenis, Nederlands, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie, M&O
Vwo: Engels, Biologie, M&O, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie

Trainingsblokken
Er worden twee blokken aangeboden.
Blok 1 is op woensdag 2 en donderdag 3 mei 2018
Blok 2 is op dinsdag 8 en woensdag 9 mei 2018
De training begint elke dag om 9.00 uur en eindigt om 15.30 uur.
Eén trainingsblok gaat over 1 vak en duurt twee dagen. Je kunt je voor 1 of 2 blokken inschrijven.

Voorbereiden
Je kunt je het beste voorbereiden op de training door de examenstof van tevoren door te nemen. Het is aan te raden om ook vast goed na te denken over de vragen die je tijdens de training wilt stellen. Wij adviseren je de vragen op te schrijven zodat je straks niet die ene vraag vergeet te stellen waar je mee zit. Zo leer je meer van je examentraining.

Praktische informatie
Door de samenwerking tussen jouw school en Gradua, kunnen we de trainingen aanbieden tegen een gereduceerd tarief. De kosten bedragen €140,- voor één blok van twee dagen training.
Dit tarief is aanzienlijk lager dan de standaard tarieven die leerlingen op locaties buiten de school betalen.

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven voor de examentrainingen.

De medewerkers van Gradua staan altijd voor je klaar en helpen je graag als je vragen hebt. De inschrijvingen sluiten op maandag 9 april a.s.
In wee 16 (de week van maandag 16 april 2018) word je op de hoogte gebracht van het definitieve rooster.

Tot slot
Heb je vragen over de examentrainingen bij jou op school? Ga dan naar onze website en stel je vraag via ‘Contact’.
Je kunt ook contact opnemen met Gradua via telefoonnummer: 06-46438667 of via de vestigingscoördinator Joanne Franken: 06-40288938.