Online examentraining SG De Waerdenborch tijdens de meivakantie.

Naast alle examenvoorbereidingen op school bieden wij leerlingen dit schooljaar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een online examentraining voor één vak. Deze examentraining word je kosteloos aangeboden door de school.
De training wordt georganiseerd door onze samenwerkingspartner Gradua en wordt gegeven door ervaren studenten van de Universiteit of Hogeschool en is geschikt voor havo en vwo.

De examentraining zorgt ervoor dat de leerling nog beter wordt voorbereid op het eindexamen. Alle stof wordt op basis van het examenprogramma kort herhaald, er wordt geoefend en er wordt samen met de leerling gekeken naar de onderdelen waar hij/zij moeite mee heeft.
Je ontvangt daarbij het boek eXamengevat die je na de training mag houden: alle examenstof in één papieren bundel en je kunt online oefenen in een online leeromgeving met uitgebreide, stap-voor-stap uitwerkingen. Met volledige examens of oefen per domein.
Kortom, een interessant aanbod om je extra goed voor te bereiden op het eindexamen.

De volgende vakken worden aangeboden voor havo en vwo: Aardrijkskunde, Bedrijfseconomie, Biologie, Economie, Engels, Geschiedenis, Nederlands, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B.

De examentrainingen vinden (verdeeld over de twee weken in twee blokken) in de meivakantie plaats.
De examentraining bestaat uit 2 dagen van 9.00 – 15.30 uur.
Blok 1 is op ma 29 en di 30 april
Blok 2 is op ma 6 mei en di 7 mei 2024.

De leerling kan een hiervoor bij de aanmelding voorkeur aangeven. Aanmelding kan tot uiterlijk dinsdag 16 april (i.v.m. onze deadline voor het bestellen van de boeken) via één van de buttons aan de rechterzijde.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid van de examentrainers wordt de examenkandidaat ingedeeld.
Over deze definitieve indeling ontvangt u een aantal dagen na de deadline bericht van Gradua.
Als er voor een training te weinig aanmeldingen zijn, dan behouden we het recht om deze niet door te laten gaan. Let op: bij aanmelding verwachten we ook dat de leerling deelneemt.

We wensen alle leerlingen heel veel succes toe met de voorbereidingen op het eindexamen en hopen dat veel leerlingen gebruik maken van dit mooie aanbod.

Bij de examentraining ontvang je studiemateriaal
van eXamengevat