Examentraining in Hengelo

  • voor examenleerlingen van het Bataafs Lyceum en ook andere scholen
  • locatie: Bataafs Lyceum
  • kleine groepen van gemiddeld 6 leerlingen
  • aanmelden uiterlijk 6 april 2020

Het centraal examen komt steeds dichterbij en als alles goed gaat, sluit je het jaar positief af met mooie resultaten. Om je goed voor te bereiden op de eindexamens biedt Gradua Huiswerkbegeleiding de mogelijkheid om professionele examentrainingen te volgen. De examentrainingen vinden plaats op het Bataafs Lyceum en eindexamenleerlingen van alle scholen mogen zich aanmelden.

Hoe ziet onze examentraining eruit?
Onze trainingen richten zich op het bieden van structuur, overzicht, het leren omgaan met examenvraagstukken en het vergroten van jouw zelfvertrouwen. In kleine groepen word je klaargestoomd voor het examen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van oefenmateriaal van examenoverzicht, de beste weg naar je eindexamen. Er wordt stevig geoefend en je ontvangt persoonlijke feedback. Het materiaal bestaat uit een uitgebreide samenvatting en de meest actuele examenstof en de examens van voorgaande jaren.

Je zult al gauw merken dat jouw kennis, inzicht en zelfvertrouwen zullen toenemen.
Gradua werkt met een team van jonge begeleiders die zorgvuldig worden geselecteerd en getraind. Daarnaast zijn de groepen klein, zodat alle leerlingen voldoende aandacht krijgen. Onze docenten zijn erg gemotiveerd om jou naar de beste resultaten te helpen!

Vakken
Vmbo TL/GL/KB/BB: Biologie, Engels, Wiskunde. Economie, NaSk 1&2
Havo: Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Engels, Geschiedenis, Nederlands, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie, M&O
Vwo: Engels, Biologie, M&O, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie, Geschiedenis en Aardrijkskunde
(indien het gewenste vak er niet bij staat, neem dan contact met ons op)

Trainingsblokken
Er worden twee blokken aangeboden.
Blok 1 is op dinsdag 28 en woensdag 29 april 2020
Blok 2 is op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 2020
De training begint elke dag om 8.30 uur en eindigt om 15.00 uur.
Eén trainingsblok gaat over 1 vak en duurt twee dagen. Je kunt je voor 1 of 2 blokken inschrijven.

Voorbereiden
Je kunt je het beste voorbereiden op de training door de examenstof van tevoren door te nemen. Het is aan te raden om ook vast goed na te denken over de vragen die je tijdens de training wilt stellen. Wij adviseren je de vragen op te schrijven zodat je straks niet die ene vraag vergeet te stellen waar je mee zit. Zo leer je meer van je examentraining.

Praktische informatie
Door de samenwerking tussen het Bataafs Lyceum en Gradua, kunnen we de trainingen aanbieden tegen een gereduceerd tarief.
De kosten bedragen €175,- voor één blok van twee dagen training. Dit bedrag is inclusief het studiemateriaal van Examenoverzicht ter waarde van € 30,- dat je daarna mag behouden. (samenvatting + oefenboek). Het lesmateriaal is beoordeeld met een 9,3!

De medewerkers van Gradua staan altijd voor je klaar en helpen je graag als je vragen hebt. De inschrijvingen sluiten op maandag 6 april 2020.
Direct na de uiterste inschrijfdatum word je via de mail op de hoogte gebracht van het definitieve rooster.

Tot slot
Heb je vragen over de examentrainingen? Ga dan naar onze website en stel je vraag via ‘Contact’.
Je kunt ook contact opnemen met Gradua via het telefoonnummer de vestigingscoördinator Laurissa ten Voorde: 06-39813185 of e-mail: l.tenvoorde@gradua.nl

AANMELDEN

Bij de examentraining ontvang je studiemateriaal van examenoverzicht. Het materiaal is door beoordeeld met een 9,3

AANMELDEN