Examentraining op het Pius X College Rijssen

Direct naar inschrijven: klik hier

Het centraal examen komt steeds dichterbij en als alles goed gaat, sluit je het jaar positief af met mooie resultaten. Om je goed voor te bereiden op de examens biedt Gradua Huiswerkbegeleiding de mogelijkheid om examentraining op je eigen school te volgen. In vier middagen krijg je extra ondersteuning bij het leren van je examens. Je merkt dan dat je kennis, inzicht en zelfvertrouwen toeneemt. Jonge, getrainde en professionele begeleiders staan voor je klaar om je te helpen bij het behalen van goede resultaten!

Aanbod
8 uur persoonlijke begeleiding in een kleine groep.
Samen plannen, lesstof doornemen, overhoren en oefenen.

Hoe ziet de examentraining eruit?
De examentraining richt zich op het bieden van structuur, overzicht, het leren omgaan met examenvraagstukken en het vergroten van je zelfvertrouwen. De training duurt 8 uur en is verdeeld over vier middagen. In een kleine groep word je klaargestoomd voor het examen. Met een begeleider bekijk je jouw cijfers, wensen en leervragen met betrekking tot het examen en maak je een planning. In de planning staat wat je tijdens de training doet en welke vakken je thuis leert. Er worden examentips met je besproken, zodat je weet hoe je moet leren en hoe je omgaat met spanning. Daarnaast oefen je door het maken van examenvraagstukken. De vragen worden met je besproken. Daarbij krijg je persoonlijke feedback. Na elke middag ontvangen jij en je ouders een logboek. Hierin staat beschreven wat tijdens de examentraining aan bod is gekomen.

Vakken
Nederlands, Engels, Frans, Duits, wiskunde, aardrijkskunde, biologie, economie, geschiedenis en nask1 en nask2.

Data en tijden

Woensdagmiddag 25 april ’18 – 2 uur
Maandagochtend 7 mei ’18 – 2 uur
Woensdagochtend 9 mei ‘18 – 4 uur

Locatie
Pius X College Rijssen in de gymzaal

Kosten
Door de samenwerking tussen jouw school en Gradua Huiswerkbegeleiding kunnen we de examentraining aanbieden tegen een gereduceerd tarief. De kosten bedragen €125,-.

Inschrijving
Klik hier voor de inschrijving. Je kunt je voor 1 of 2 vakken inschrijven.
Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 13 april 2018. 

Contactpersoon
Vestigingscoördinator: Nathalie van Aurich
e-mail: n.vanaurich@gradua.nl
Telefoonnummer: 06-57941372